AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin halı yıkadığını görmek

Kahve falında birinin halı yıkadığını görmek

Kahve falında birinin halı yıkadığını görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin halı yıkadığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide halı yıkamak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında denizde halı yıkamak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda halı yıkamak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının halısını yıkamak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, içinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde halı yıkamak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, düzenli bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli halı yıkamak sorunların son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir