AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda fare görmek

Kahve falında hamamda fare görmek

Kahve falında hamamda fare görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda fare gördüyseniz:

  • Bir türlü göze alamdığınız bir işle ilgili olarak olayların akışında hızlanma olabilir.

Kahve falında hamamda fare görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında fare ve hamam böceği görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamamdan kaçmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda soyunmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hamamdan çıktığını görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yeni bir eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama girdiğini görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü hamamda görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir