AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda soyunmak

Kahve falında hamamda soyunmak

Kahve falında hamamda soyunmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, işlerinin sarpa saracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamamda soyunmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında hamamda soyunmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, günah ve suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin soyunduğunu görmek dualarının gerçekleşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının soyunduğunu görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışarıda soyunmak rakipleri mağlup edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo yapmak için soyunmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında giyinmek soyunmak işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında camide soyunmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yanında soyunmak tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir