AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında başkasının çamaşırını yıkamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır yıkadığını görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bebek çamaşırı yıkamak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek iç çamaşırı yıkamak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çamaşır yıkamak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde çamaşır yıkamak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır yıkamak ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir