AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda balık görmek

Kahve falında hamamda balık görmek

Kahve falında hamamda balık görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, işlerine bereket geleceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında hamamda balık gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında hamamda balık görmek kötü yola sapmayacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında han hamam görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlar hamamı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eşini hamamda görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında hamamda altın görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli hamam görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceğinin üstüne basmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir