AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli hamam görmek

Kahve falında kirli hamam görmek

Kahve falında kirli hamam görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, söz sahibi olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli hamam gördüyseniz:

  • Alacağınız sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kirli hamam görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında hamamdan çıkmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında han hamam görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda yatmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında hamamda balık görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir