AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini hamamda görmek

Kahve falında ölmüş birini hamamda görmek

Kahve falında ölmüş birini hamamda görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini hamamda gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında üzerinde hamam böceği görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek başarının adım adım yaklaşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda yıkandığını görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz hamam görmek refah içinde yaşayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında hamam havuz görmek kendine döneceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük hamam görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamam böceği ezmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Kahve falında hamamda çalışmak doğru işler yapacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir