AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama girmemek

Kahve falında hamama girmemek

Kahve falında hamama girmemek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında hamama girmemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Kahve falında han hamam görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını hamamda görmek biraz dinleneceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamcı olmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak kazancın ikiye katlanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz hamam görmek neredeyse kahrolacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dev hamam böceği görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, daha fazla mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir