AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamcı olmak

Kahve falında hamamcı olmak

Kahve falında hamamcı olmak prestij kaybı yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine inanılır.

Kahve falında hamamcı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında hamama girmemek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, mevkie edineceğine delalet eder.

Kahve falında banyo hamam görmek iyi şartlarda yaşayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamı temizlemek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamam kurna görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında hamama gideceğini görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına işarettir.

Kahve falında dev hamam böceği görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda kese yaptırmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir