AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gidip yıkanmamak

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, rızkının da çoğalacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamama gitmek ama yıkanmamak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında hamama gitmek için hazırlanmak yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamama gideceğini söylemek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında hamama gitmek yıkanmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında hamama gidip yıkanmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamama gitmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir