AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamama gidip yıkanmak

Kahve falında hamama gidip yıkanmak

Kahve falında hamama gidip yıkanmak yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında hamama gidip yıkanmak gördüyseniz:

  • Beni biraz ciddiye alanlar ne kadar haklı olduğumu anlayacaklar.

Kahve falında hamama gideceğini görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle hamama gitmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamama gitmek istemek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında hamama gitmek yıkanmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamama gitmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gidip keselenmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamama gideceğini söylemek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle hamama gitmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir