AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkası açık araba görmek

Kahve falında arkası açık araba görmek

Kahve falında arkası açık araba görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkası açık araba gördüyseniz:

  • Tekliflere dönmeden önce incelemenizde fayda var.

Kahve falında arkası açık araba görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkası açık arabaya binmek süzüleceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, zor durumların biteceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla arka arka gitmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında araba arkasından koşmak beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayı arka koltuktan kullanmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında arka koltuktan araba kullanmak yarasını saracağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı üstü açık araba kullanmak türlü musibetlere uğrayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir