AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı hamam böceği görmek

Kahve falında sarı hamam böceği görmek

Kahve falında sarı hamam böceği görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, şansının hep açık olacağına, hastalıklarının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sarı hamam böceği gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya işinizi tamamen değiştirmenize yardım edebilecek çok sayıda fikriniz var.

Kahve falında sarı hamam böceği görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yemek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hamam böceği görmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği kusmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü hamam böceği görmek kısmetlerin günden güne artacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde hamam böceği görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına inanılır.

Kahve falında ölü hamam böcekleri görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğinden korkmak başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, moralinin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir