AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendi geleceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde hamam böceği görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde hamam böceği görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceğinden kaçmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında hamam böceği görmek zor durumlarda kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamam böceğini ezmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil hamam böceği görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir