AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği gördüyseniz:

  • Başkalarının ilerlemesine katkıda bulunmak yerine kendi yaşamınızı geliştirmenize fayda sağlayacak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, imkânsızı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda uğur böceği görmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda böcek görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına inanılır.

Kahve falında yavru hamam böceği görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında hamam böceği öldürdüğünü görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında hamam böceğini ezmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamam böceği yakalamak hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeğin içinde hamam böceği görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir