AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamallık yapmak

Kahve falında hamallık yapmak

Kahve falında hamallık yapmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, para yatıracağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamallık yapmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında hamallık yapmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişi yapmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ezber yapmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kendi resmini yapmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir köprü yapmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalettir.

Kahve falında yatağa tuvaletini yapmak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağa idrar yapmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kötü yollara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında jimnastik yapmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir