AnaSayfa / Genel / Kahve falında halsiz kalmak

Kahve falında halsiz kalmak

Kahve falında halsiz kalmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında halsiz kalmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Kahve falında halsiz kalmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halsiz düşmek hem işinde başarılı olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında işyerini inşaat halinde görmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini halsiz görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski halini görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genç halini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine inanılır.

Kahve falında balık haline gitmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir