AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı kirli görmek

Kahve falında halıyı kirli görmek

Kahve falında halıyı kirli görmek kişinin fakirleşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, sıkıntılara neden olacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıyı kirli gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında halıyı kirli görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalettir.

Kahve falında halının kirli olduğunu görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına alamet eder.

Kahve falında kirli halı süpürmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kirli halı temizlemek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının kirlendiğini görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kirli halı görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli halı silmek sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı yıkamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir