Kahve falında halının altında para bulmak

Kahve falında halının altında para bulmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında halının altında para bulmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Kahve falında halının altında para bulmak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının altında para görmek kurulu düzeninin olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halının altına para koymak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halı altında para görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski altın para bulmak edilen duaların kabul edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın paralar bulmak kişinin her daim iyi anılacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi altın para bulmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın para bulmak zor zamanlar geçirileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top