AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıların toplandığını görmek

Kahve falında halıların toplandığını görmek

Kahve falında halıların toplandığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında halıların toplandığını gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında toplanmış halı görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulur.

Kahve falında halı sahada top oynamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında halıların toplandığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşyaları toplanmış görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında eşya toplandığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini top oynarken görmek sonradan da çok üzüleceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazarın toplandığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir