AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıda balık görmek

Kahve falında halıda balık görmek

Kahve falında halıda balık görmek kazancının da aynı oranda artacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıda balık gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Kahve falında halıda balık görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere halı sermek yeni fırsatlar elde edeceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında halıyı yıkamaya vermek neşe ve sevinç içinde olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine inanılır.

Kahve falında odaya halı sermek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında halı yıkamak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rulo halinde halı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halıya çay dökmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında halı yastık görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir