AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yemek

Kahve falında halı yemek

Kahve falında halı yemek şansın önünün kesileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tabiri caizse can bulacağına, onların kıymetini bileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında halı yemek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında halı yemek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında halıya yemek dökmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında halıya basmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde halı görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ayaklandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz halıda yürümek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kazancından başkalarına da vereceğine delalettir.

Kahve falında dürülü halı görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasır halı görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında halının üzerinde uçmak fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir