AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yapmak

Kahve falında halı yapmak

Kahve falında halı yapmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, öz güven kazanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı yapmak gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında halı saha maçı yapmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, zorluklarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında halıya çişini yapmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında halıya tuvaletini yapmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalettir.

Kahve falında halıya idrar yapmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında halıya kaka yapmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, ona emek vereceğine delalettir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir