AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı ve yüzük görmek

Kahve falında halı ve yüzük görmek

Kahve falında halı ve yüzük görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, büyük bir sorun oluşacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında halı ve yüzük gördüyseniz:

  • En ikna edici tavsiye, düşünce veya önerilerinize rağmen, bazen insanları kendilerinden korumak zordur.

Kahve falında halı ve yüzük görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı halı yıkadığını görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derede halı yıkamak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında halıları yıkamaya vermek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla halı yıkamak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda halı görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında birine halı vermek bulunan mevkinin kaybedileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıkanmış halı sermek gelirinin garanti olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir