AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı çalındığını görmek

Kahve falında halı çalındığını görmek

Kahve falında halı çalındığını görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında halı çalındığını gördüyseniz:

  • Zamanız boşa harcamak yanlışlara neden olabilir.

Kahve falında halı çalındığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halısının çalındığını görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında halıların çalındığını görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinden eşya çalındığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında erik çalıp yemek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında takıların çalındığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında eski çalıştığın yeri görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir