AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Kahve falında gümüşlerinin çalındığını görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki gümüş yüzük görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş çıkarmak kızgınlıkların geçeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında parmağına gümüş yüzük takmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş alyans yüzük görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş madeni görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında altın gümüş bilezik takmak değer göreceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir