AnaSayfa / Genel / Kahve falında halısının çalındığını görmek

Kahve falında halısının çalındığını görmek

Kahve falında halısının çalındığını görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında halısının çalındığını gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında halıların çalındığını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında halı çalındığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halısının çalındığını görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabasının çalınmasını görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınava çalıştığını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında telefonun çalınmasını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında altını çalınmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kuaförde çalıştığını görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir