AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik çalıp yemek

Kahve falında erik çalıp yemek

Kahve falında erik çalıp yemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hak yoluna döneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erik çalıp yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Kahve falında erik çalıp yemek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kötü haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm erik yemek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil can eriği yemek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kışın erik yemek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında olmamış erik yemek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı erik yemek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erik hoşafı yemek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret eder.

Kahve falında kayısı erik yemek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir