AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı çaldırmak

Kahve falında halı çaldırmak

Kahve falında halı çaldırmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Kahve falında halı çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında halı çaldırmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı çalmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne halı örtmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir halı görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının altında toz görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kırmız halı görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçekli halı görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde halı görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir