AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı çalmak

Kahve falında halı çalmak

Kahve falında halı çalmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, tövbelerin kabul olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, yol göstereceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında halı çaldırmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında halı çalmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde halı görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş halı görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uzun halı görmek cesaretinin yerine geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sırtında halı taşımak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında halının üstünde yürümek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında köpüklü halı silmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir