Kahve falında yıkanan halı görmek

Kahve falında yıkanan halı görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında yıkanan halı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında temiz halı görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, geçim derdinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında caminin halılarını görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında halının parçalandığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında halı silmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında halıya büyük abdestini yapmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halı değiştirmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalet eder.

Kahve falında halı düzeltmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli halı görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top