AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakiki bal görmek

Kahve falında hakiki bal görmek

Kahve falında hakiki bal görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında hakiki bal gördüyseniz:

  • İş ortamında veya ortamınızda bir tartışma olabilir.

Kahve falında hakiki bal görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında hakiki inci görmek kararlar alacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ballı incir görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında tabaktan bal yemek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tereyağı bal görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal peteği yemek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bal arısını görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir