AnaSayfa / Genel / Kahve falında hakiki inci görmek

Kahve falında hakiki inci görmek

Kahve falında hakiki inci görmek yiyip içeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, yeni bir adım atılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kazancının artacağına,, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında hakiki inci gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Kahve falında hakiki inci görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hakiki bal görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında hakiki zeytinyağı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalettir.

Kahve falında incili gelinlik görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz inci görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında çok inci görmek bir sınavdan geçileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında inci küpe vermek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci tesbih görmek borç ödemeye, iş sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir