AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremden evin yıkıldığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, zor durumda kalacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında depremden evin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında depremde kendi evinin yıkıldığını görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında evin depremden yıkıldığını görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında depremde evinin yıkılmasını görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem evin yıkıldığını görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olup evin yıkıldığını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir