AnaSayfa / Genel / Kahve falında deprem izlemek

Kahve falında deprem izlemek

Kahve falında deprem izlemek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, büyük bir sorun oluşacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında deprem izlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında deprem izlemek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında depremi izlemek yeni işlerin geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında dövüş izlemek çok zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında birini uzaktan izlemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten izlemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kendini televizyonda izlemek mal edineceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinemada film izlemek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine inanılır.

Kahve falında kendini videoda izlemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir