AnaSayfa / Genel / Kahve falında hafif dalgalı deniz görmek

Kahve falında hafif dalgalı deniz görmek

Kahve falında hafif dalgalı deniz görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, ticarete adım atacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hafif dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Kahve falında hafif dalgalı deniz görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hafif kar yağdığını görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına alamet eder.

Kahve falında hafif deprem olduğunu görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hafif yer sarsıntısı görmek böylece aynı hataları yapmayacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında hafif deprem görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde gemide gitmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı kirli deniz görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında gece dalgalı deniz görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir