AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sağlığının yerinde kalacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında hacı elbisesi giymek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hacı elbisesi görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına işarettir.

Kahve falında hacı kıyafeti giymek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında siyah ve beyaz elbise giymek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir