AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hacı olarak görmek

Kahve falında kendini hacı olarak görmek

Kahve falında kendini hacı olarak görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini hacı olarak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ikili ilişkileriniz açısından yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında hacı kıyafeti giymek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret eder.

Kahve falında hacı kıyafeti almak ilerleyeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı karşılamak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında hacı bayram türbesini görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı bayram camii görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Kahve falında hacılığa gideceğini görmek karanlıkların aydınlanacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı öpmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir