AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı yollamak

Kahve falında hacı yollamak

Kahve falında hacı yollamak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yeni mallara sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında hacı yollamak gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki sıkıntılarınız sürmekle birlikte para konularında önemli ferahlamalarınız olabilir.

Kahve falında hacı yollamak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere yollamak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak ancak yılmayacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında öpücük yollamak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu yollamak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında paket yollamak arkadaştan görülecek faydaya, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında eşini askere yollamak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir