AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını askere yollamak

Kahve falında arkadaşını askere yollamak

Kahve falında arkadaşını askere yollamak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak Allah’ın kendisinden yana olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu askere yollamak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında askere yollamak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında eşini askere yollamak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu askere yollamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında asker yollamak mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kısmetin ve şansın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir