AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpücük yollamak

Kahve falında öpücük yollamak

Kahve falında öpücük yollamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, makam edineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında öpücük yollamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında öpücük yollamak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birine öpücük atmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öpücük vermek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, garanti olacak makama oturacağına işaret eder.

Kahve falında birinin öpücük attığını görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Kahve falında öpücük atmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere yollamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paket yollamak onlar için çabalayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir