AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı öpmek

Kahve falında hacı öpmek

Kahve falında hacı öpmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında hacının elini öpmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacı eli öpmek kısmetinin kapanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hacı öpmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Kahve falında hacı bektaşi veliyi görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Kahve falında hacı hoca görmek karalar bağlayacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı insan görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Kahve falında hacılığa gittiğini görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hacı pilavı yemek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir