AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı eli öpmek

Kahve falında hacı eli öpmek

Kahve falında hacı eli öpmek umutsuz olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, onlara değer vereceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında hacı eli öpmek gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar oluşabilir.

Kahve falında hacı eli öpmek daha kararlı bir kişi olunacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında hacının elini öpmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında hacı öpmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında hacı görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı olmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı yemeği vermek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında hacı pilavı yemek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı tavaf etmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir