AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı insan görmek

Kahve falında hacı insan görmek

Kahve falında hacı insan görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, gitmediği yerlere gideceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında hacı insan gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hacı insan görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini hacı olarak görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hacı elbisesi giymek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hacı amca görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında hacı bayram camisini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı teyze görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında hacı topluluğu görmek çok sayıda borca gireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir