AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı gitmek

Kahve falında hacı gitmek

Kahve falında hacı gitmek çok başarılı olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı gitmek gördüyseniz:

  • Her tür ilişkide gerilim oluşabilir.

Kahve falında hacı bektaşa gitmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında hacılığa gitmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacılığa gideceğini görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı ya gitmek keyifli sohbetler edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında hacı gitmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hacının elini öpmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kabe ve hacı görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir