AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacıların geldiğini görmek

Kahve falında hacıların geldiğini görmek

Kahve falında hacıların geldiğini görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacıların geldiğini gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Kahve falında hacıların geldiğini görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacı yüzüğü görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı amca görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ihramlı hacı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında hacı anne görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında hacı gitmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında hacı leylek görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı kıyafeti görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir