AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacılığa gitmek

Kahve falında hacılığa gitmek

Kahve falında hacılığa gitmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Kahve falında hacılığa gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kapalı kapılar ardından ilerletilmesi, bazılarının alenen paylaşılması gerekiyor.

Kahve falında hacı bektaşa gitmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacılığa gideceğini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında hacı gitmek işlerinin yarım kalacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacılığa gitmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı ya gitmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında hacı ziyaretine gitmek işleri yoluna sokacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı adayı olmak sık sık alışverişe gidebileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işarettir.

Kahve falında hacı teyze görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir