AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacı şapkası görmek

Kahve falında hacı şapkası görmek

Kahve falında hacı şapkası görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı şapkası gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Kahve falında hacı şapkası görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacı kadın görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, rızkının bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacı bayram veliyi ziyaret etmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında hacı elbisesi giymek fakirliğinin biteceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında hacı misi sürmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında hacının elini öpmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hacı bayramı görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı anne görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir