AnaSayfa / Genel / Kahve falında açma ekmek görmek

Kahve falında açma ekmek görmek

Kahve falında açma ekmek görmek gözden düşeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, başarılarının devamının geleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açma ekmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı planlarınızın önünde duran veya oluşabilecek engelleri aşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında açma ekmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında açma ekmek yapmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında açma ekmek görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalan kapıyı açmamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında zeytinli açma görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ışık açmaya çalışmak iş hayatında başarılı olmaya, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek açmasını görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında açma yapmak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir