AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek açması görmek

Kahve falında çiçek açması görmek

Kahve falında çiçek açması görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, kararlar alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek açması gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çiçek açmasını görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın çiçek açmasını görmek gün yüzü görmeyeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında çiçek açması görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kendisini geliştireceğine delalettir.

Kahve falında açmayan çiçek görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçeğin açmasını görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açmaya çalışmak kısmetin ve talihin açılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kazancının artacağına, yorulur.

Kahve falında açma ekmek görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir